Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Za bolju probavu > Papaya Plus 90 tableta

Papaya Plus 90 tableta / Za bolju probavu

Papaya Plus 90 tableta

Za bolju probavu

Papaya Plus 90 tableta

Cena: 2.125,00 din
Cena s popustom: 1.700,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Papaya Plus probavni enzimi biljnog porekla za olakšanje i poboljšavanje probave. Ove ukusne tablete za žvakanje sadrže kombinaciju prirodnih probanih enzima papaje kao i amilaza, lipaza i laktaza iz gljivica.

Probavni enzimi svojim delovanjem pripremaju meso za probavu koja se obavlja u želucu i pomaže kod smirivanja želučanih tegoba.

Papaja, uz to što pospešuje probavu, može ublažiti bolove u zglobovima, pomaže i osobama koje pate od upalnih bolesti i uzimaju kortikosteroide (hormonski preparati). Tablete su za žvakanje i vrlo ukusne. Papaja enzimi podstiču pravilno funkcionisanje probavnog trakta. Može se zapaziti da usporedo s odmicanjem starosne dobi opada stepen efikasnosti probave. Uzroci mogu biti različiti, npr. smanjena sposobnost žvakanja ili zamor žlezda za proizvodnju enzima. Otežana probava praćena je čestom nadutošću i stvaranjem gasova u crevima. To može biti praćeno povremenim prolivima ili zatvorom. Kao posledica apsorpcijske insuficijencije usled otežane probave najčešće se javlja mršavljenje, slabost, loš osećaj i slabljenje imunološkog sistema. Smetnje u probavi, naravno, ne moraju se pojavljivati samo u starijoj dobi, već je česta pojava i u bilo kojem drugom uzrastu kao posledica prekomernog uzimanja hrane i izostanka fizičkih akrivnosti. Probavni enzimi su vrlo značajni u prevenciji i olakšavanju nepravilnosti probave.

Doziranje:

  • 1-2 žvakaće tablete dnevno, uz ili nakon obroka, ili prema preporuci lekara.

Pakovanje: 90 tableta za žvakanje

Pažnja:

U slučajevima ozbiljnih gastrointestinalnih bolesti (npr. Čira), obratite se svom lekaru!

Sastojci:

  • Prah ploda papaje (Carica papaya) 200 mg
  • amilaze iz gljivica 30 mg
  • lipaze iz gljivica 25 mg
  • laktaze iz gljivica 5 mg
  • hlorofilin (natrijum-bakar-hlorofilin iz lucerne, Medicago sativa) 1 mg

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.