Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Za bolju probavu > AC Zymes PLUS (60 kaps)

AC Zymes PLUS (60 kaps) / Za bolju probavu

AC Zymes PLUS (60 kaps)

Za bolju probavu

AC Zymes PLUS (60 kaps)

Cena: 4.387,70 din
Cena s popustom: 3.299,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

AC-Zymes PLUS sadrži 6 milijardi aktivnih probiotičkih bakterija u jednoj kapsuli i to 6 vrsta koje naseljavaju tanko i debelo crevo - Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum i Bifidobacterium breve. Sadrži i fruktooligosaharide – prebiotička vlakna koja služe kao izvor hrane korisnim crevnim bakterijama čime se podstiče njihov rast i opstanak u crevima, kao preduslov zdravlja tankog i debelog creva.

U crevima živi otprilike 400-500 vrsta bakterija, a smatra se da postotak korisnih crevnih bakterija naspram onih štetnih treba iznositi oko 85%. Alarmantan je podatak istraživanja da broj korisnih bakterija u debelom crevu modernog čoveka često ne prelazi 12%.

Probiotici omogućavaju bolji rast i razvoj dece, korisni su kod upalnih bolesti creva, umanjuju znakove alergije i preosetljivosti na hranu, hemijske supstance i faktore iz okoline, pomažu u sprečavanju osteoporoze, pomažu u čišćenju jetre, regulišu pokretljivost creva, pomažu u uklanjanju teških metala i ostalih štetnih materija koje dospevaju u hranu, sprečavaju nastajanje neugodnog zadaha iz usta, koji je čest pratilac dispepsija usled poremećaja crevne flore, s toga pomažu kod rešavanja akni i drugih kožnih poremećaja. Njihovo korištenje posebno se preporučuje nakon lečenja antibioticima kao i u slučajevima povećanog stresa, napetosti i alergija.

Doziranje:

Za decu: 1 kapsula dnevno, ili prema preporuci lekara. Za odrasle: 1-2 kapsule dnevno, ili prema preporuci lekara.
Pakovanje: 60 kapsula

Sastojci:

  • 1 E+9 cfu Lactobacillus acidophilus
  • 1 E+9 cfu Lactobacillus bulgaricus
  • 1 E+9 cfu Lactobacillus plantarum
  • 1 E+9 cfu Lactobacillus rhamnosus
  • 1 E+9 cfu Bifidobacterium longum
  • 1 E+9 cfu Bifidobacterium breve
  • 200mg vlakna inulina (iz korena cikorije, Cichorium intybus)

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.