Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Vitamini > Stress Management B-kompleks

Stress Management B-kompleks / Vitamini

Stress Management B-kompleks

Vitamini

Stress Management B-kompleks

Cena: 2.559,00 din
Cena s popustom: 1.919,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Proizvod sadrži kompleks B vitamina, vitamin C i magnezijum koji optimalno pomažu organizmu koji je pod uticajem stresa. Neophodan je za normalno funkcionisanje metabolizma i nervnog sistema.

Stres je deo našeg života. Iako nam je potreban pozitivan stres da nas motiviše i čini nas produktivnim, stres može da nam zagorča život i dovede nas i do bolesti. Sprečite stres uz pomoć odgovarajućeg načina života i načina ishrane! Vaši napori će biti potpomognuti porodicom vitamina B suplementiranom sa vitaminom C i magnezijumom koji se nalaze u ovom našem proizvodu. Stress Management asistira u funkcionisanju nervnog sistema i pozitivno utiče na metabolizam energije i funkcionisanje imunog sistema. Predstavlja materiju koja razgrađuje masti. Para-amino-benzojeva kiselina (vitamin B10): učestvuje u metabolizmu gvožđa i nastajanju crvenih krvnih zrnaca. Potpomaže nastajanje folne kiseline i apsorpciju pantotenske folne kiseline. Cijanokobalamin (vitamin B12):ima ulogu u sintezi belančevina i u metaboličkim procesima ugljenih hidrata i masnih kiselina, a važan je i za formiranje crvenih krvnih zrnaca. Stimulira rast i popravlja apetit.

Kome preporučujemo?

- Osobama koje su izložene svakodnevnom stre - su usled načina života ili rada

- U slučaju intenzivnog fizičkog naprezanja

- Svima u cilju jačanja imunog sistema

Za miran život.

Doziranje:

1-3 tablete dnevno, ili prema preporuci lekara.
Pakovanje: 100 tableta

Sastojci

 • vitamin B1 1.3mg
 • vitamin B2 1.8mg
 • niacinamid 15mg
 • pantotenska kiselina 5mg
 • vitamin B6 2mg
 • folna kiselina 100mcg
 • kolin 100mg
 • inozitol 100mg
 • vitamin B12 2mcg
 • vitamin C 60mg
 • magnezijum 13.5mg

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.