Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Minerali > Kelirani cink

Kelirani cink / Minerali

Kelirani cink

Minerali

Kelirani cink

Cena: 1.292,00 din
Cena s popustom: 969,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Sadrži organski spoj cinka. Kelatna veza osigurava potpunu apsorpciju. Posebno se preporučuje sportistima i ostalim fizički aktivnim osobama.

Cink spada u grupu elemenata u tragovima koji učestvuje u skoro svim metaboličkim procesima i prisutan je u skoro svakoj ćeliji našeg tela. Doprinosti zdravom funkcionisanju imunog sistema, zdravlju kose, kože i noktiju, održava normalan nivo testosterona, muškog polnog hormona, kao i normalne mentalne funkcije, dok u isto vreme inhibira štetne oksidativne procese zbog svojih antioksidantnih osobina. 

Kome preporučujemo?

• Osobama koje žive u naseljima u kojima je vazduh zagađeniji, zbog antioksidantnih efekata,

•osobama koje ne konzumiraju, u dovoljnoj količini i dovoljno često, prehrambene proizvode sa visokim sadržajem cinka, kao što je meso ili integralne žitarice,

• sportistima i onima koji se bave teškim fizičkim radom,

• svima tokom stresnih životnih situacija.

Svestrani ratnik.

Doziranje:

1 tableta dnevno, iili prema preporuci lekara.
Pakovanje: 100 tableta

Sastojci

  • cink 15mg

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.