Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Lekovito bilje > Triple-Potency Lecithin

Triple-Potency Lecithin / Lekovito bilje

Triple-Potency Lecithin

Lekovito bilje

Triple-Potency Lecithin

Cena: 5.039,00 din
Cena s popustom: 3.779,25 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Lecitin trostruke snage koji sadrži koncentrat sojinog ulja. Proizvod s kontinuiranom apsorpcijom.

Lecitin je prirodna materija koja se nalazi u namirnicama biljnog porekla, na primer u soji. Pozitivno deluje na nivo holesterola tako što holesterol i druge masti pretvara u mešavinu s vodom, koja se zatim izbacuje iz organizma. Čisti zidove krvnih sudova i jača srčanu muskulaturu. Smatra se sagorevačem i razgrađivačem masti. Budući da naša ishrana uglavnom sadrži mnogo više masti, uzimanje lecitina je korisno za svakoga. Druga vrlo važna karakteristika lecitina je da - u slučaju redovne upotrebe - olakšava bolove u zglobovima. Nadalje, njegovo pozitivno delovanje je u tome što daje zdravu boju kosi i može smanjiti njeno opadanje. Za starije osobe bez apetita predstavlja izvanredno tonizirajuće sredstvo koje podstiče rad creva.

Svestrani pomagač.

Doziranje:

1-2 želatinske kapsule dnevno uz obrok.
Pakovanje: 100 kapsula

Sastojci:

  • kompleks fosfatida soje 1200mg
  • fosfatidil kolin 420mg

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.