Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Lekovito bilje > Spirulina Max

Spirulina Max / Lekovito bilje

Spirulina Max

Lekovito bilje

Spirulina Max

Cena: 2.052,00 din
Cena s popustom: 1.539,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Proizvod sadrži tamnozelenu algu koja je prirodni izvor vitamina (C, E i B), mineralnih materija (jod, brom, mangan, kalijum, gvožđe). Sadrži sve esencijalne aminokiseline. Predstavlja koristan dodatak ishrani za svakoga, a posebno je preporučujemo kao dodatak vegetarijanskoj ishrani.

Zahvaljujući efektu alkalizacije, slatkovodna alga spirulina može da bude odgovarajući suplement u okviru dijete za detoksikaciju i alkalizaciju. Spirulina može da ima blagotvorno dejstvo ne samo na zakiseljeno telo, već može da posluži i kao izvrstan izvor proteina, imajući u vidu da sadrži esencijalne aminokiseline. Pored toga, sadržaj vlakana je takođe od značaja, kao i činjenica da je ova alga bogata cinkom, gvožđem i vitaminom B. 

Jednostavno, ali veličanstveno.

Kome i zašto preporučujemo?

• Kao suplement u okviru alkalizirajućih dijeta,

• u slučaju konzumacije preterane količine prehrambenih proizvoda koje zakiseljavaju organizam (mesa, životinjskih masti, rafinisanog ulja, brašna i šećera),

• kao zamena za esencijalne aminokiseline.

Doziranje:

2-4 tablete dnevno, ili prema preporuci lekara.
Pakovanje: 60 tableta

Sastojci

  • spirulina 500mg

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.