Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Lekovito bilje > Organic NONI paket 3+1 GRATIS

Organic NONI paket 3+1 GRATIS / Lekovito bilje

Organic NONI paket 3+1 GRATIS

Lekovito bilje

Organic NONI paket 3+1 GRATIS

Cena: 25.076,00 din
Cena s popustom: 19.737,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Bio NONI je tekući dodatak ishrani koji sadrži sok nonija iz organskog uzgoja obogaćen prirodnom aromom maline, takođe iz bio uzgoja.

Dobijete jedan Bio Noni BESPLATNO!

Kupite Paket 3 + 1 bio Noni, jedan noni zadržite za sebe, a ostala tri preporučite i distribuirajte dalje. Noni je vrlo popularan u širem krugu ljudi – predložite i ponudite ga, i budite za to dodatno nagrađeni! Vaši kupci će biti zadovoljni, jer se radi o CaliVitinom proizvodu, standardno vrhunskog kvaliteta!

Poklon proizvod birate sami i to od ponuđenih:

  • Organic Noni (CV0172), Ocean21 (CV0126), ZenThonic (CV0132).

Ostvarite dodatni popust na ličnu kupovinu!

Zavisno o vašem nivou, ostvariti ćete dodatno i popust na ličnu kupovinu koji se izračunava po sljedećoj formuli: komercijalni bodovi paketa (741,60 KB) x nivo ostvarenja člana na osnovu bonusnih bodova (4-21%)
Dodatni popust za ličnu kupovinu pri kupovini jednog promotivnog paketa zavisno o nivou na kojoj se u datom mesecu nalazite.

Radite timski i ostvarite dodatnu zaradu penjući se kroz MLM nivoe!

Korak 1. Kupite sami jedan paket 3+1, čime ostvarujete 1500 BB, tj. nivo 4%.
Korak 2. Pomozite svojim trima članovima da i oni kupe paket 3+1. Zajedno s vašom kupovinom, to je sveukupno 4 paketa čime ostvarujete 6000 BB, tj. nivo 7%.
Korak 3. Pomozite svojim trima članovima da ostvare Korak 2. Zajedno s vašom kupovinom to je ukupno 13 paketa, čime ostvarujete 19500 BB, tj. nivo od 12%.
Korak 4. Pomozite svojim trima članovima da ostvare Korak 3. Zajedno s vašom kupovinom, to čini kupovinu 40 paketa, čime ostvarujete 60000 BB, tj. razinu od 15%.

Za više informacija i poslovnu suradnju konataktirajte nas putem kontakt forme.

Pakovanje CaliVita organski (bio) Noni sok:

  • 4 x 946 ml

Sastav u 30 ml soka - Organski (bio) Noni:

  • sok ploda nonija iz organskog uzgoja  100%

Upotreba:

1 -3 x 30 ml (čep sa pakiranja sadrži 30ml) dnevno, ujutro 30 min pre obroka. Za doziranje koristiti čep s orginalnog pakovanja, plastičnu kašiku ili staklenu čašicu.
Nakon konzumacije soka nonija ne preporučuje se piti kafa niti pušiti cigarete još barem dva sata. Noni se nalazi na listi potpuno sigurnih biljaka (GRAS lista FDA) tako da ga mogu uzimati i deca, a dnevna količina je upola manja nego za odrasle.

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.