Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Lekovito bilje > Liquid Chlorophyll - tečni hlorofil

Liquid Chlorophyll - tečni hlorofil / Lekovito bilje

Liquid Chlorophyll - tečni hlorofil

Lekovito bilje

Liquid Chlorophyll - tečni hlorofil

Cena: 5.172,00 din
Cena s popustom: 3.879,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Hlorofilin smanjuje nivo oksidativnih oštećenja prouzročenih hemikalijama i zračenjem, alkalizira organizam (u ravnotežu dovodi njegov pH), tsko ga štiti i od promena na ćelijama koje mogu dovesti do nekontrolisanog tumorskog rasta. Izuzetno je koristan kod problema sa Gastritisom i Helicobacter pylori.

Tečni hlorofil CaliVite International ima visoko alkalni efekt u digestivnom (probavnom) traktu, može biti od pomoći za pacijente koji pate od reumatskog artritisa, pomaže u uklanjanju lošeg telesnog mirisa, eliminisanju zadaha iz usta, umiruje bolove u grlu, poboljšava cirkulaciju, umanjuje simptome slabe probave i premorenosti, ima jako antibakterijsko dejstvo, može pomoći u poboljšavanju imuno reakcije i u optimizaciji i održavanju opšteg zdravstvenog stanja.

Hlorofil koji biljkama daje zelenu boju je veoma efikasna alkalizujuća supstanca, sa kojom možete da očuvate ili obnovite ravnotežu između baza i kiselina u svom telu. Povrh toga, hlorofil je i odličan detoksikacioni materijal koji ima i blag diuretički efekat, zbog kojeg je postao neophodan u tretmanu za čišćnje organizma. Važno je istaknuti da ljudski organizam može asimilirati upravo ovaj oblik klorofilina koji se nalazi o ovom vrhunskom CaliVita proizvodu.

…Zeleno iznutra-čisto iznutra…

Doziranje:

1/2 čepa (15ml) pomešati sa pola litre vode i piti tokom dana ili
prema preporuci lekara
Pakovanje 473 ml

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.