Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Lekovito bilje > GraVital Juice

GraVital Juice / Lekovito bilje

GraVital Juice

Lekovito bilje

GraVital Juice

Cena: 8.372,00 din
Cena s popustom: 6.279,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Kome preporučujemo CaliVita GraVital?

  • Zahvaljujući antibakterijskom i antivirusnom delovanju, graviola i Aloe Vera mogu doprineti svladavanju štetnih uzročnika koji napadaju organizam.
  • U slučaju gljivičnih oboljenja.
  • Za ublažavanje simptoma upale zglobova i reumatskih bolova.
  • Ako tražite efikasnu antioksidativnu zaštitu, graviola sa svojim visokim sadržajem vitamina C može se uspešno izboriti sa štetnim delovanjem slobodnih radikala.

SUPERVOĆE – Graviola u tečnom obliku

Glavni aktivni sastojak GraVital Juice preparata je graviola (Annona muricata), kao i već dobro poznata i omiljena biljka Aloe Vera.

Graviola koja raste u Srednjoj i Južnoj Americi, gde lokalni domorodci već vekovima koriste velike zelene trnovite plodove ove biljke za tretiranje bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i protiv raznih upalnih procesa.

Ukus biljke podseća na mešavinu jagoda i ananasa. Sadrži velike količine vitamina C i B, kao i mineralne materije. Voćni sok sadrži još i mangostin i nopal.

Rešite se herpesa

Virus herpes simpleks, koji je odgovoran za nastajanje herpesa na usnama, mnogim ljudima otežava život. Oslabljeni imunitet, povišena temperatura, uzimanje antibiotika, stres kao i menstruacija, mogu izazvati pojavu tih bolnih ranica, koje često ograničavaju i obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Jedno laboratorijsko ispitivanje je pokazalo, da je ekstrakt graviole sprečio razmnožavanje virusa herpesa. A to delovanje graviole se može dodatno jačati uz protivupalno delovanje Aloe Vere.

Zaboravite na reumu!

Upale su zaštitna reakcija organizma na delovanje nekog patogena, ili neke unutrašnje ili vanjske povrede. U brojnim slučajevima je potreban i tretman za smanjivanje upale, jer upale često mogu izazvati i pojavu bolova. Tipičan primer ovakve vrste upala su artritis i reuma. Graviola, Aloe Vera i mangostin mogu delotvorno pomoći u savlađivanju takvih upala.

GraVital Juice kao tekući ParaProteX

Preparat ParaProteX ima veliku popularnost jer je zahvaljujući svom izuzetno efikasnom delovanju koje ostvaruje protiv virusa, bakterija i gljivica, uspešno pomogao u rešavanju zdravstvenih problema mnogih osoba.

GraVital Juice tečni je preparat koji može pomoći svim osobama, koje ne vole tablete ili ih ne mogu progutati, ili bi voleli uživati u svim prednostima koje pruža jedan sličan preparat poreklom iz organskog uzgoja.

Trenutno se obavljaju brojna ispitivanja, koja za cilj imaju dokazivanje efikasnosti delovanja graviole protiv malignih oboljenja.

Najveći i najstariji privatni centar za ispitivanje malignih oboljenja, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, već je dao izjavu, da, iako još nisu vršena ispitivanja na ljudima, preliminarna ispitivanja ukazuju kako ekstrakt gaviole može uspešno sprečiti razvoj raka dojke, gušterače i kože.

Doziranje:

1×30 ml (=2 supene kašike) ili prema savetu stručne osobe.

Pakovanje: 946 ml

Sastojci:

  • 9585 mg pire ploda graviole iz organskog uzgoja (Annona muricata)
  • 8580 mg sok lista Aloe vera iz organskog uzgoja (Aloe barbadensis miller)
  • 1430 mg pire ploda mangostina iz organskog uzgoja (Garcinia mangostana)
  • 1430 mg list i plod indijske smokve iz organskog uzgoja (Opuntia ficus indica)

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.