Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Lekovito bilje > Garlic MAX - beli luk sa peršunom

Garlic MAX - beli luk sa peršunom / Lekovito bilje

Garlic MAX - beli luk sa peršunom

Lekovito bilje

Garlic MAX - beli luk sa peršunom

Cena: 2.300,00 din
Cena s popustom: 1.729,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Želatinske kapsule koje sadrže, u narodnoj medicini vekovima uspešno primenjivan, beli luk i peršun. Odličan podsticaj imunološkom sistemu.

Beli luk je začinska biljka, odavno poznata po svom izuzetno pozitivnom delovanju na zdravlje. Sadrži preko 200 biološki aktivnih supstanci- vitamina, mineralnih materija, aminokiselina i enzima. Snižava nivo štetnog holesterola u krvi (LDL), pri čemu povećava proporciju dobrog kolesterola (HDL), pa i na taj način smanjuje rizik od začepljenja krvnih sudova. Upravo zbog njegovog uticaja na širenje krvnih sudova, može imati blagotvorno delovanje na neke oblike glavobolje. Prirodno je sredstvo za snižavanje krvnog pritiska. Antibakterijski i antifungalni efekti belog luka i njegov zaštitni efekat na kardiovaskularni sistem može da se objasni dragocenim komponentama sumpora, koji je takođe odgovoran i za njegov karakteristič- ni miris. Ova biljka sadrži više od 200 vrsta biološki aktivnih supstanci, uključujući vitamine, aminokiseline i enzime.

Tradicionalno i savremeno.

Doziranje:

Odrasli: 2-4 kapsule dnevno, ili prema preporuci lekara.
Pakovanje: 100 želatinskih kapsula

Sastojci

  • beli luk bez mirisa 350mg
  • peršun 250mg

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.