Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Kozmetika > Vein Care - krema za vene

Vein Care - krema za vene / Kozmetika

Vein Care - krema za vene

Kozmetika

Vein Care - krema za vene

Cena: 2.292,00 din
Cena s popustom: 1.719,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Krema za vene. VeinCare sadrži jedinstvene aktivne materije hirudin i ekstrakt Siegesbeckie Orientalis, koje svojim delovanjem smanjuju bolove i grčeve u nogama, osećaj težine i napetosti, kao i pojavu plavila u problematičnim zonama nogu. Zahvaljujući sastavu omekšava i neguje kožu, smanjuje pojavu alergijskih reakcija i crvenilo, a koža poprima svilenkastu mekoću i elastičnost.

Naprednom tehnologijom tzv. hibridizacije moguće je proizvesti hirudin, kao što se proizvode i drugi životno važni hormoni poput insulina.

Vein Care je preparat koji sadrži hirudin, koji obezbeđuje prirodno rešenje vašeg problema sa teškim nogama. Hirudin izdvojen iz tela pijavice oslobađa noge od osećaja napetosti i otoka; povrh toga, ima i kozmetički efekat: suvu i osetljivu kožu čini glatkom, elastičnom i svile - nom. Preparat takođe sadrži esktrakt biljke Siegesbeckia orientalis (St. Paul’s Wort), koji može efikasno da učini kožu glatkom i redukuje crvenilo.

Veoma je važno istaći da je antikoagulantno dejstvo Hirudina samostalno nasuprot ostalim supstancama za sprečavanje zgrušavanja krvi čija efikasnost zavisi od prisustva nekih unutrašnjih kofaktora. Najpoznatiji među njima je heparin, čija efikasnost delovanja zavisi od prisustva Antithrombin-a III, stvorenog u organizmu. Skup navedenih dejstava ekstrakta pijavice omogućuje uspešno tretiranje složenih simptoma bolesti proširenih vena.

Lagani koraci...

 

Upotreba: Balzam nežno umasirati 2-3 puta dnevno.

Pakovanje: 75ml

 

 

Preporučujemo proizvod za:

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.