Cali Vitamini > Katalog proizvoda > Kozmetika > OrganiCare gel za prvu pomoć 60 ml

OrganiCare gel za prvu pomoć 60 ml / Kozmetika

OrganiCare gel za prvu pomoć 60 ml

Kozmetika

OrganiCare gel za prvu pomoć 60 ml

Cena: 2.052,00 din
Cena s popustom: 1.539,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Balzam za „prvu pomoć“ - Rescue gel, sadrži aloe veru, maslinovo ulje, mentol, kamfor, kamilicu, kadulju, ruzmarin, vražju kandžu i arniku. Zahvaljujući ovim sastojcima trenutno pomaže kod reumatskih bolova, grčeva u mišićima, istegnuća. Osigurava brzu pomoć kod opeklina od sunca i uboda insekata, jer deluje kao analgetik, hladi i umiruje, a može ga se nanositi i na prsa jer pruža olakšanje kod začepljenih dišnih puteva. Praktično roll-on pakiranje omogućava jednostavno korištenje, zauzima malo prostora – idealan proizvod za svaku kućnu apoteku!

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.