Cali Vitamini > Katalog proizvoda > CaliVita uređaji > Communiguard stop elektrosmog

Communiguard stop elektrosmog / CaliVita uređaji

Communiguard stop elektrosmog

CaliVita uređaji

Communiguard stop elektrosmog

Cena: 2.652,00 din
Cena s popustom: 1.989,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Svi električni uređaji su okruženi električnim ili magnetnim poljima. Ova polja, posebno u slučaju dugoročne izloženosti, takođe mogu da utiču na funkcionisanje našeg tela. Negativni uticaji te vrste se dovode u vezu sa poremećajima spavanja, glavoboljama, povišenom temperaturom ušiju i lica, opštom depresijom ili iscrpljenošću. COMMUNIGUARD je informatički tretirana folija koja harmonizuje štetna zračenja koja dospevaju u naše telo, čime nas štiti od štetnih efekata elektrosmoga.  

CaliVita COMMUNIGUARD je informatički obrađena folija, zasnovana na principima biofizike, koja može pomoći u zaštiti našeg tela od navedenih efekata elektromagnetskog polja (elektrosmoga). Korištenje CaliVita COMMUNIGUARDA vrlo je jednostavno. Pažljivo odvojite zaštitnu foliju i zalepite ga na zadnji deo uređaja (npr. telefona) ili na bateriju. Nemojte ga podrezivati! CaliVita COMMUNIGUARD daje kontinuirani efekat, ne treba ga puniti, a treba ga promeniti samo ako se ošteti folija. Na isti se način može staviti na druge električne aparate ili u auto.

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.