Cali Vitamini > Katalog proizvoda > CaliGreen > CaliGreen WC Gel (750ml)

CaliGreen WC Gel (750ml) / CaliGreen

CaliGreen WC Gel (750ml)

CaliGreen

CaliGreen WC Gel (750ml)

Cena: 959,00 din
Cena s popustom: 719,00 din

Proizvođač: CaliVita International

Napomena:
Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Aktivni koncentrat za čišćenje pomaže vam u održavanju čistoće toaleta. Gusti gel sa svežim mirisom nane ostaje dugo na tretiranim  površinama, tako da sa lakoćom rastvara naslage kamenca i drugih prljavština.

Sastav: <5% nejonske površinski aktivne supstance (saharoidni biljni surfaktanti), anjonski surfaktanti (sulfati biljnog masnog alkohola), parfem (prirodno eterično ulje peperminta), sredstva za izbeljivanje na bazi kiseonika, voda, mlečna kiselina, natrijum citrat, ksantan guma, limunska kiselina, pigment (prirodni ultramarin).

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.