Cali Vitamini > Novosti i akcije

Novosti i akcije

Novosti i akcije

Top 5 dobrobiti za zdravlje čudesne biljke Noni

Top 5 dobrobiti za zdravlje čudesne biljke Noni

U današnje vreme potencijal poboljšanja zdravlja biljkama iz prirode je golem, a one se nalaze nadohvat ruke. Jedna od biljaka korištena u tradicionalnoj medicini je biljka Morinda citrifolia poznata kao biljka Noni. Čudesnu biljku Noni pronaći ćemo u tropskim krajevima južne Azije, Australije i Polinezije u Tihom okeanu. Biljka Noni je čudesna u nekoliko segmenata. Zahvaljujući svojoj adaptogenosti na neuobičajene uslove rasta možemo je pronaći na vulkanskom tlu, peščanom tlu, kamenom tlu, šuma... Pročitaj više »

Mesečne akcije

Mesečne akcije

Dragi Članovi CaliVite, Obaveštavamo Vas o aktuelnim akcijama Akcije traju do 28. februara 2019, ili dok traju zalihe. Akcija za kupovine određene vrednosti BP Ukoliko na jednom računu kupite proizvode u sledećim vrednostima BP, možete izabrati poklon proizvoda:  800BP - 999BP Lion Kids C Vitamin Chewable 90 tab C-Plus Flavonoids 100 tab 1000BP - 1299BP Omega 3 koncentrat 100 kaps Full Spectrum multivitamin 90 tab 1300 BP i više C-1000 Plus 100 tab Digestive Enzymes 100 tab Vrednost BP je označe... Pročitaj više »

Vein Care

Vein Care

Vein Care Francuska stručnost sa ajurvedskim korenima - za zdrave i lepe noge   Kako se polako približava proleće, mnoge žene i muškarci umesto da oblače kraće suknje i pantalone nastavljaju da sakrivaju svoje noge. U nadi za lepim, glatkim i zdravim izgledom nogu, oni očajnički traže rešenje kako da ublaže vidljive proširene vene na nogama, kako da se reše neprijatnog osećaja teških nogu, kao i pratećeg osećaja neprijatnosti koji je povezan sa ovim poremećajem. Poznato je da, preko tridesete go... Pročitaj više »

Šta možete učiniti za svoje zdravlje

Šta možete učiniti za svoje zdravlje

Dovoljni su mali koraci kako biste poboljšali svoj život, npr. svaki dan hodajte barem 10 minuta duže ili polako uvodite promene u svoju ishranu. A u međuvremenu, osigurajte svom telu sve potrebne vitamine i minerale. Poznato je da nedostatak vitamina D povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti, tumora i bolesti nervnog sistema. Takođe je poznato i da ćete u našem klimatskom podneblju pola godine sigurno patiti od nedostatka vitamina D, ako ga ne nadopunite putem dopuna. Nedostatak vitamina C... Pročitaj više »

Zdravlje je naše najveće bogatstvo

Zdravlje je naše najveće bogatstvo

Zdravlje je osnova kvalitetnog života. Nemački filozof Arthur Schopenhauer izjavio je 1800: "Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja, sve je ništa". Ipak, za razliku od mirnog, gotovo prirodnog života 19. veka, danas se moramo suočiti s posledicama zagađenja okoline, povećane poljoprivredne proizvodnje zbog naglog povećanja populacije i užurbanog načina života koji negativno utiču na naše zdravlje. U ubrzanom ritmu današnjice, nemamo dovoljno vremena za obroke, odmor ili opuštanje. Stres i nepraviln... Pročitaj više »

Okrenite se organiskim proizvodima

Okrenite se organiskim proizvodima

Okrenite se organskim proizvodima Cela godina je pred nama, prilika je to za novi početak. Mnogi donose novogodišnje odluke prema kojima onda pokušavaju oblikovati svoje navike. Prilikom određivanja ciljeva imajte u vidu vlastita ograničenja i nemojte pokušavati biti nešto što niste. Postavite si realna očekivanja. Na primer, ako imate 30 kilograma viška, ne pokušavajte ih izgubiti u roku od 3 meseca ili ako se ujutro teško budite, nemojte planirati jutarnje vežbanje. Ako je jedna od novogodišn... Pročitaj više »

Brinite se za svoje srce

Brinite se za svoje srce

Ovih dana simbol srca može se videti svuda zbog Valentinova. Međutim, srce nije samo simbol već jedan od naših najvažnijih organa, stoga posebnu pažnju treba posvetiti njegovom zdravlju. Danas od kardio-vaskularnih bolesti umire polovina populacije u razvijenim zemljama. Te su bolesti najčešći uzrok prevremene smrti, zbog čega treba posvetiti odgovarajuću pažnju njihovom sprečavanju i lečenju. Prema najnovijim istraživanjima, tri aktivna sastojka mogu poboljšati stanje našeg srca.   Smanjimo niv... Pročitaj više »

C Vitamin Akcija

C Vitamin Akcija

AKCIJA!! AKCIJA!! AKCIJA!! U periodu od 22.01. do 27.01. (ili do isteka zaliha) kupovinom minimum 2 proizvoda na jednom računu odabranih proizvoda ostvarujete popust 15%. Proizvodi koji čine akcijski paket su:    C-1000 Plus 100tbs  C-500 100tbs  C300 Plus 120tbs  Lion Kids C 90tbs  Liquid C sa bioflavonoidima 240ml  C-Plus Flavonoid 100tbs. Kombinacijom bilo koja dva, ili više proizvoda, ostvarujete 15% popusta. Takođe, možete kupiti i minimum 2 ista proizvoda i ostvarujete 15% popusta. Pročitaj više »

Vitamini bez kompromisa

Vitamini bez kompromisa

Vrhunski proizvodi, 20 godina iskustva, stalna posvećenost postizanju savršenstva, kontinualni razvoj proizvodnje i obraćanje pažnje na svaki detalj. Rezultat je izuzetno efikasna CaliVita linija dodataka ishrani. Šta to znači za Vas? Vaše zdravlje. Pročitaj više »

Tradicija i inovacija

Tradicija i inovacija

Mi smo se uvek oslanjali na najnovija istraživanja u oblasti nauke i tehnologije. Tokom procesa proizvodnje dodataka ishrani, mi se uvek trudimo, da kad god je to tehnološki moguće, koristimo sastojke prirodnog porekla; sa ciljem, da u što večem i širem obimu koristimo i primenjujemo sastojke biljnog porekla iz organske proizvodnje. Pročitaj više »

Stranica: 1 od 2. Rezultati: 1-10 od 20.

Trebate li pomoć ili savet pri kupovini?

U slučaju da trebate savet vezan za upotrebu preparata ili imate neki drugi problem, slobodno nam se obratite putem našeg savetovališta. Besplatne savete o korištenju preparata daje lekar. Odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Saznaj više »

Ostvarite popust 25%

=''

Da bi ostvarili posebne pogodnosti (popust 25%), potrebno je postati član i prilikom prve kupovine kupiti jedan ili više proizvoda u iznosu od min. 3.800,00 din.

Navedeni popust ostvarujete na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku karticu, godišnju pretplatu na časopis, mogućnost prisustvovanja edukativnim seminarima i stručnim konsultacijama. Svaki sledeći puta kada dođete na web shop automatski imate pravo na nižu cenu, umanjenu za 25%.

Ukoliko ne želite postati registrovani član možete kupovati po standardnim cenama.